Sandwich bar “Rizzo”, utemeljen 1992. godine, prvi je sandwich bar na širem području grada Splita. Naše, uskoro dvadesetogodišnje uspješno poslovanje, garancija je postojanosti i kvalitete. Na zadovoljstvo naših klijenata smo osmislili ponudu brzog, ali uvijek svježeg i raznolikog obroka za svačiji okus i kreiran po vašim osobnim željama.
Glavna je okosnica proizvoda Sandwich bara “Rizzo” pecivo vlastite proizvodnje u koje je utkana dvadesetogodišnja tradicija poslovanja. Naime, kvaliteta peciva originalne, domaće recepture se svih ovih dugih godina nadopunjivala i usavršavala na dnevnoj bazi kako bi se postigao jedinstven te prepoznatljiv okus kvalitete. Uz to, pomno smo osluškivali sve želje i sugestije naših vjernih klijenata, što je također utkano u evoluciju izrade proizvoda – od osnovnog recepta do danas. Pecivo se svakodnevno peče u našim posebno prilagođenim pećima. Lišeno je umjetnih bojila i aditiva te bilo kojih primjesa koje bi remetile zdravu strukturu proizvoda, a kao rezultat svježine i održavanja topline, pecivo se savršeno sljubljuje sa svim dodacima kojima se puni: velikim brojem namaza, sireva, suhomesnatih proizvoda te cijelom paletom ponude povrća. Nudimo pecivo u raznim veličinama, od koktel-sendviča, preko malog do velikog, koje po želji konzumenta može biti posuto različitim sjemenkama.

Dugogodišnje uspješno poslovanje postupno je zahtjevalo širenje mreže prodajnih prostora, stoga se danas naš proizvod nudi na trima atraktivnim gradskim lokacijama:

  • Tončićeva 4, neposredno uz Marmontovu ulicu, dakle samo srce grada
  • Gundulićeva 29, tik do autobusne postaje na Sukoišanu, gdje možete pristupiti automobilom do samog ulaza u objekt
  • Put Brodarice, u sklopu P.C. “Joker”,iznad ulaza u podzemne garaže centra
  • Spinčićeva 2, zgrada Lazarica, nasuprot KBC Firule

Naposlijetku, u svakodnevnoj ponudi imamo i mogućnost dostave koktel-sendviča na kućnu adresu, pakiranih u ukrasnim košarama kako bi vam olakšali organiziranje proslava. Cjelokupno naše poslovanje usmjereno je na vaše zadovoljstvo, stoga nam je i cilj zadržati te dalje usavršavati razinu kvalitete naše ponude i usluge, čime opravdavamo vaše povjerenje i vjernost svih ovih godina.

Mogućnost davanja franšize!
informacije na 091/574-0764 ili 091/335-6716