O nama

Sandwich bar “Rizzo”, utemeljen 1992. godine, prvi je sandwich bar na širem području grada Splita. Naše, preko dvadesetpetogodišnje uspješno poslovanje, garancija je postojanosti i kvalitete. Na zadovoljstvo naših klijenata smo osmislili ponudu brzog, ali uvijek svježeg i raznolikog obroka za svačiji okus i kreiran po vašim osobnim željama.
Glavna je okosnica proizvoda Sandwich bara “Rizzo” pecivo vlastite proizvodnje u koje je utkana dvadesetogodišnja tradicija poslovanja. Naime, kvaliteta peciva originalne, domaće recepture se svih ovih dugih godina nadopunjivala i usavršavala na dnevnoj bazi kako bi se postigao jedinstven te prepoznatljiv okus kvalitete. Uz to, pomno smo osluškivali sve želje i sugestije naših vjernih klijenata, što je također utkano u evoluciju izrade proizvoda – od osnovnog recepta do danas. Pecivo se svakodnevno peče u našim posebno prilagođenim pećima. Lišeno je umjetnih bojila i aditiva te bilo kojih primjesa koje bi remetile zdravu strukturu proizvoda, a kao rezultat svježine i održavanja topline, pecivo se savršeno sljubljuje sa svim dodacima kojima se puni: velikim brojem namaza, sireva, suhomesnatih proizvoda te cijelom paletom ponude povrća. Nudimo pecivo u raznim veličinama, od koktel-sendviča, preko malog do velikog, koje po želji konzumenta može biti posuto različitim sjemenkama.Dugogodišnje uspješno poslovanje postupno je zahtjevalo širenje mreže prodajnih prostora, stoga se danas naš proizvod nudi na trima atraktivnim gradskim lokacijama:

  • Tončićeva 4, neposredno uz Marmontovu ulicu, dakle samo srce grada
  • Gundulićeva 29, tik do autobusne postaje na Sukoišanu, gdje možete pristupiti automobilom do samog ulaza u objekt
  • Put Brodarice, u sklopu P.C. “Joker”,iznad ulaza u podzemne garaže centra
  • Spinčićeva 2, zgrada Lazarica, nasuprot KBC Firule

Naposlijetku, u svakodnevnoj ponudi imamo i mogućnost dostave koktel-sendviča na kućnu adresu, pakiranih u ukrasnim košarama kako bi vam olakšali organiziranje proslava. Cjelokupno naše poslovanje usmjereno je na vaše zadovoljstvo, stoga nam je i cilj zadržati te dalje usavršavati razinu kvalitete naše ponude i usluge, čime opravdavamo vaše povjerenje i vjernost svih ovih godina.

sendwich_rizzo

Što je to sendvič za kasnije?
Gosti mogu kupiti dodatni sendvič za nekoga kome je to nedostižno.

Kako to radi?
Naručite 2 sendviča – 1 za sada, 1 za kasnije. Netko tko želi sendvič, a ne može si ga priuštiti, dobrodošao je da pita osoblje ima li neki “sendvič za kasnije”.

Tradicija “kave za kasnije” započela je u Napulju, gdje su ljudi zadovoljstvo sretnim i ispunjenim danom dijelili s drugima naručivanjem “caffe espresso”: jedne kave za sebe i jedne “za kasnije” – neznanom prijatelju. Oni koji nisu imali sredstava za kavu, po dolasku u bar tražili su “sospeso”, i ako ima, uživali u trenutcima opuštanja uz kavu, poklonjenu od neznanca.

Najbolji način da se ne osjećate bespomoćno jest da ustanete i poduzmete nešto. Nemojte čekati da vam se dobre stvari dogode. Ako sami učinite neku dobru stvar, ispunit ćete svijet nadom, ispunit ćete sebe nadom!

Sandwich bar “Rizzo”, utemeljen 1992. godine, prvi je sandwich bar na širem području grada Splita. Naše, preko dvadesetpetogodišnje uspješno poslovanje, garancija je postojanosti i kvalitete. Na zadovoljstvo naših klijenata smo osmislili ponudu brzog, ali uvijek svježeg i raznolikog obroka za svačiji okus i kreiran po vašim osobnim željama.
Glavna je okosnica proizvoda Sandwich bara “Rizzo” pecivo vlastite proizvodnje u koje je utkana dvadesetogodišnja tradicija poslovanja. Naime, kvaliteta peciva originalne, domaće recepture se svih ovih dugih godina nadopunjivala i usavršavala na dnevnoj bazi kako bi se postigao jedinstven te prepoznatljiv okus kvalitete. Uz to, pomno smo osluškivali sve želje i sugestije naših vjernih klijenata, što je također utkano u evoluciju izrade proizvoda – od osnovnog recepta do danas. Pecivo se svakodnevno peče u našim posebno prilagođenim pećima. Lišeno je umjetnih bojila i aditiva te bilo kojih primjesa koje bi remetile zdravu strukturu proizvoda, a kao rezultat svježine i održavanja topline, pecivo se savršeno sljubljuje sa svim dodacima kojima se puni: velikim brojem namaza, sireva, suhomesnatih proizvoda te cijelom paletom ponude povrća. Nudimo pecivo u raznim veličinama, od koktel-sendviča, preko malog do velikog, koje po želji konzumenta može biti posuto različitim sjemenkama.Dugogodišnje uspješno poslovanje postupno je zahtjevalo širenje mreže prodajnih prostora, stoga se danas naš proizvod nudi na trima atraktivnim gradskim lokacijama:

  • Tončićeva 4, neposredno uz Marmontovu ulicu, dakle samo srce grada
  • Gundulićeva 29, tik do autobusne postaje na Sukoišanu, gdje možete pristupiti automobilom do samog ulaza u objekt
  • Put Brodarice, u sklopu P.C. “Joker”,iznad ulaza u podzemne garaže centra
  • Spinčićeva 2, zgrada Lazarica, nasuprot KBC Firule

Naposlijetku, u svakodnevnoj ponudi imamo i mogućnost dostave koktel-sendviča na kućnu adresu, pakiranih u ukrasnim košarama kako bi vam olakšali organiziranje proslava. Cjelokupno naše poslovanje usmjereno je na vaše zadovoljstvo, stoga nam je i cilj zadržati te dalje usavršavati razinu kvalitete naše ponude i usluge, čime opravdavamo vaše povjerenje i vjernost svih ovih godina.

Želite li zagrijati nečije srce sendvičem za kasnije?
Inspirirani talijanskim običajem “kava za kasnije” – unaprijed plaćena šalica kave kojom omogućujete užitak u toplom napitku onima koji si to ne mogu priuštiti, proširili smo ideju na sendviče. Ova se ideja nedavno proširila svijetom i danas se prepoznaje kao simbol iskrene društvene solidarnosti. Osim kavom, ideja je zaživjela i za hranu, pa tako unaprijed možete platiti i “sendvič za kasnije”. Danas je ova inicijativa zabilježena u brojnim svjetskim zemljama, a od svibnja 2013. i u Splitu, u “Aktuellu” na Toću, gdje možete naručiti “kavu za kasnije”, te u “Rizzo” sandwich baru, gdje možete naručiti “sendvič za kasnije”!

Što je to sendvič za kasnije?
Gosti mogu kupiti dodatni sendvič za nekoga kome je to nedostižno.

Kako to radi?
Naručite 2 sendviča – 1 za sada, 1 za kasnije. Netko tko želi sendvič, a ne može si ga priuštiti, dobrodošao je da pita osoblje ima li neki “sendvič za kasnije”.

Tradicija “kave za kasnije” započela je u Napulju, gdje su ljudi zadovoljstvo sretnim i ispunjenim danom dijelili s drugima naručivanjem “caffe espresso”: jedne kave za sebe i jedne “za kasnije” – neznanom prijatelju. Oni koji nisu imali sredstava za kavu, po dolasku u bar tražili su “sospeso”, i ako ima, uživali u trenutcima opuštanja uz kavu, poklonjenu od neznanca.

Najbolji način da se ne osjećate bespomoćno jest da ustanete i poduzmete nešto. Nemojte čekati da vam se dobre stvari dogode. Ako sami učinite neku dobru stvar, ispunit ćete svijet nadom, ispunit ćete sebe nadom!

Sandwich bar “Rizzo”, utemeljen 1992. godine, prvi je sandwich bar na širem području grada Splita. Naše, preko dvadesetpetogodišnje uspješno poslovanje, garancija je postojanosti i kvalitete. Na zadovoljstvo naših klijenata smo osmislili ponudu brzog, ali uvijek svježeg i raznolikog obroka za svačiji okus i kreiran po vašim osobnim željama.
Glavna je okosnica proizvoda Sandwich bara “Rizzo” pecivo vlastite proizvodnje u koje je utkana dvadesetogodišnja tradicija poslovanja. Naime, kvaliteta peciva originalne, domaće recepture se svih ovih dugih godina nadopunjivala i usavršavala na dnevnoj bazi kako bi se postigao jedinstven te prepoznatljiv okus kvalitete. Uz to, pomno smo osluškivali sve želje i sugestije naših vjernih klijenata, što je također utkano u evoluciju izrade proizvoda – od osnovnog recepta do danas. Pecivo se svakodnevno peče u našim posebno prilagođenim pećima. Lišeno je umjetnih bojila i aditiva te bilo kojih primjesa koje bi remetile zdravu strukturu proizvoda, a kao rezultat svježine i održavanja topline, pecivo se savršeno sljubljuje sa svim dodacima kojima se puni: velikim brojem namaza, sireva, suhomesnatih proizvoda te cijelom paletom ponude povrća. Nudimo pecivo u raznim veličinama, od koktel-sendviča, preko malog do velikog, koje po želji konzumenta može biti posuto različitim sjemenkama.